Фондацията Арчуел (Archewell) на херцога и херцогинята на Съсекс - принц

...
Фондацията Арчуел (Archewell) на херцога и херцогинята на Съсекс - принц
Коментари Харесай

Обявиха благотворителната фондация на принц Хари и Меган за некоректна

Фондацията " Арчуел " (Archewell) на херцога и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл, е оповестена за " неточна " от Калифорнийския указател на благотворителните организации и организациите за набиране на средства, защото не е показала годишни доклади.

(Във видеото може да научите повече за: Принц Хари и Меган Маркъл: Таблоидите разрушават живота на хората)

На 3 май до благотворителната организация е изпратено писмо, в което се споделя, че фондацията е " вписана в листата с просрочени отговорности " поради " непредставяне на нужния годишен отчет/и и/или такси за възобновяване ".

В писмото се споделя, че на организация, която е в листата на нарушителите, се не разрешава да " набира или разпределя благотворителни средства " , а регистрацията ѝ може да бъде " краткотрайно прекъсната или отнета ".

Приема се, че фондация " Арчуел " е изпратила физически чек, който не е бил получен, и е изпратен нов, с цел да се позволи казусът.

Смята се, че благотворителната организация е била известена за това едвам когато е било оповестено известието за просрочие.

Сега, откакто е изпратен нов чек, фондацията чака казусът да бъде позволен и това да бъде отразено в регистрите в границите на седем работни дни.

В писмото от Калифорнийския указател на благотворителните организации и организациите за набиране на средства се предизвестява: " Организацията, която е вписана в листата на просрочилите отговорностите си, няма добра известност и й е неразрешено да се занимава с действия, за които се изисква регистрация, в това число да набира или разпределя благотворителни средства ".

" Организацията може също по този начин да бъде глобена и регистрацията ѝ може да бъде спряна или анулирана от регистъра. След като подадете просрочения(те) запис(и), ще бъдете известени за размера на дължимите такси за веселба " , написа още в писмото.

Фондация " Арчуел " е организация с нестопанска цел, основана от Хари и Меган през 2020 година

На своя уеб страница фондацията декларира, че нейната задача е " да се демонстрираме, да вършим положително " , като прибавя: " Ние посрещаме момента, като се показваме, подхващаме дейности и използваме несравнимата си светлина на прожекторите, с цел да издигаме и сплотяваме общностите - локални и световни - посредством актове на работа и съчувствие. "

В неделя двойката посети локалната благотворителна организация Giants of Africa в Лагос, Нигерия, в границите на тридневното си посещаване в страната.

Там Хари и Меган показаха партньорството сред Giants of Africa и Фондация  " Арчуел ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР